Acest site utilizeaza cookie pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare si a se integra cu reţele de socializare. Prin click pe butonul "Sunt de acord" accepţi utilizarea modulelor cookie.Proiect Erasmus - My Roots

Proiect European Erasmus - MY ROOTS

Colegiul Național de Informatică "Gr. Moisil" Brașov participă din acest an școlar la Proiectul European Erasmus MY ROOTS, în parteneriat cu școli din:

- Turcia

- Italia

- Portugalia

- Macedonia

- Croația.

Tema acestui proiect este Cultural Heritage. Proiectul se adresează elevilor de gimnaziu și se va desfășura pe parcursul a doi ani. La activitățile din proiect realizate în liceu, participă elevii de 10-14 ani, iar la mobilități, elevi de 12-14 ani. Proiectul include mobilități ale profesorilor și elevilor, precum și multe activități interesante, precum crearea unui site, broșuri, pliante, solicitând creativitatea elevilor si profesorilor.

Echipa de proiect este coordonată de prof. dr. Voinescu Laura, și este formată din:

- prof. Andrei Carmen - director al colegiului

- prof. Trandabur Alexandra - director adjunct

- prof. dr. Zorca Manuela

- prof. Nițulescu Laura

- prof. Stoica Cătălina

- prof. Iancău Raluca

- prof. Olteanu Irena

- prof. Goran Constantin.

În vederea înscrierii la selecția pentru echipa de proiect a elevilor, aceștia sunt invitați să trimită o scrisoare de intenție pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până în data de 5 octombrie, ora 19, în care să motiveze dorința de a participa la acest proiect. Scrisoarea va fi redactată în limba engleză. În vederea selecției la mobilități, vor fi apreciate creativitatea elevilor, buna stăpânire a limbii engleze, competențele digitale, abilități artistice, seriozitatea și capacitatea de a lucra în echipă.